Kalkunskinke naturell 100 g
100 g
Kalkunpålegg med en lys farge av hvitt kjøtt og en blank lys snittflate.
Varenummer: 1040001 | EPD-nummer: | GTIN: 97026760400016
Varenummer: 1040001
EPD-nummer:
GTIN: 97026760400016
PRODUSENT: Finn Hunstad AS
VAREMERKE: Finn Hunstad as
30 produkter i databasen
Ingredienser
Kalkunkjøtt (81%), vann, salt, stabilisator E450, E451, antioksidant E301, fortykningsmiddel E407, E415, stabilisator E508, dekstrose, aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 416 kJ/ 99 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 21,50 g |
Salt | 2,33 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fjærfespesialiteter, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 1040001 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97026760400016 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.01.2016 |
Oppdatert dato | 04.03.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Klasse | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Brick kode | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Produktet har mange bruksområder. Eks: wraps, bagetter, salater, bakt potet. |