Kalkunskinke naturell 100 g
100 g
Kalkunpålegg med en lys farge av hvitt kjøtt og en blank lys snittflate.
Varenummer: 1040001 | EPD-nummer: | GTIN: 97026760400016
Varenummer: 1040001
EPD-nummer:
GTIN: 97026760400016
PRODUSENT: Finn Hunstad AS
VAREMERKE: Finn Hunstad as
30 produkter i databasen
Ingredienser
Kalkunkjøtt (81%), vann, salt, stabilisator E450, E451, antioksidant E301, fortykningsmiddel E407, E415, stabilisator E508, dekstrose, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 416 kJ/ 99 kcal |
| Fett | 1,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,10 g |
| Protein | 21,50 g |
| Salt | 2,33 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fjærfespesialiteter, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 1040001 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97026760400016 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 12.01.2016 |
| Oppdatert dato | 04.03.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
| Klasse | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
| Brick kode | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 30 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Produktet har mange bruksområder. Eks: wraps, bagetter, salater, bakt potet. |

















