Morrpølse skåret 200 g
200 g
Speket pålegg av svin, storfe og lam skåret i skiver.
Varenummer: 1050203 | EPD-nummer: 4275657 | GTIN: 87026760502034
Varenummer: 1050203
EPD-nummer: 4275657
GTIN: 87026760502034
PRODUSENT: Finn Hunstad AS
VAREMERKE: Finn Hunstad as
30 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare har det medgått 135 g kjøtt.
Storfe hjerter, svinehjerter, svinekjøtt, storfekjøtt, flesk, lammekjøtt, salt, konserveringsmiddel E250, surhetsregulerende E575, dekstrose, antioksidant E300 og E301, krydderekstrakt, nellik, pepper, startkultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 218 kJ/ 291 kcal |
Fett | 21,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,20 g |
Karbohydrat | 2,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 21,80 g |
Salt | 4,95 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 1050203 |
EPD-nummer | 4275657 |
GTIN | 87026760502034 |
GTIN2 | |
GTIN3 | Norge |
Opprettet dato | 04.03.2021 |
Oppdatert dato | 05.03.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Klasse | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Brick kode | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 182 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Serveres som den er. |
Spiseklar | Serveres som den er. |