Bildebeskrivelse

Svin 2 Kjøl

5 kg

Rått kjøtt av svin kvernet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1080080
EPD-nummer:
GTIN: 87026760800802

PRODUSENT: Finn Hunstad AS

VAREMERKE: Finn Hunstad as

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
91639944/69286032
hege@hunstad.no
www.hunstad.no/

30 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt 100 % (opprinnelse Norge).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 140 kJ/ 273 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,80 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Svinekjøtt, bearbeidet og uten tilsetningsstoffer
Varenummer 1080080
EPD-nummer
GTIN 87026760800802
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.03.2021
Oppdatert dato 04.03.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Mat/drikke/tobakk – flerpakk
Klasse Mat/drikke/tobakk – flerpakk
Brick kode Mat/drikke/tobakk – flerpakk

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 14 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Må gjennomvarmes før servering.