Brelett® 400 g
400 GRM
Brelett® er Nøkkelhullsmerket og innfrir kravene til totalt fettinnhold, saltinnhold og andel mettet fett, og du kan møre brødskiven med god samvittighet. Og det smaker godt!
Varenummer: 1352 | EPD-nummer: 675116 | GTIN: 07038010013522
Varenummer: 1352
EPD-nummer: 675116
GTIN: 07038010013522
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Kjernemelk, 29 % rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, smørolje (fra fløte / smør), modifisert potetstivelse, salt, syrekultur, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (natriumhydroksid), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma, fargestoff (karotener), vitamin A, vitamin D
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 609 kJ/ 390 kcal |
Fett | 40,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 3,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 4,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Spiselige vegetabilske oljer eller planteoljer |
Varenummer | 1352 |
EPD-nummer | 675116 |
GTIN | 07038010013522 |
GTIN2 | 07038010135217 |
GTIN3 | 07033332135211 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 37 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |