Bernaisesaus 10 X 500g Fjordland Foodservice
5 KGM
Varenummer: 8655 | EPD-nummer: 4252383 | GTIN: 07033330865516
Varenummer: 8655
EPD-nummer: 4252383
GTIN: 07033330865516
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
242 produkter i databasen
Ingredienser
vann, 11 % smør, 5 % rapsolje, sukker, salt, modifisert maisstivelse, aroma, smaksforsterker (mononatriumglutamat), glukosesirup, dekstrose, krydderekstrakt (bl.a. løk), gjærekstrakt, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglycerider av fettsyrer), konsistensmiddel (xantangummi), eplecidereddik, estragon, antioksidant (tokoferoler), farge (betakaroten).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 670 kJ/ 155 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,30 g |
| Karbohydrat | 5,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,20 g |
| Kostfiber | 0,30 g |
| Protein | 0,30 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 8655 |
| EPD-nummer | 4252383 |
| GTIN | 07033330865516 |
| GTIN2 | 7033330865516 |
| GTIN3 | 7033331865515 |
| Opprettet dato | 07.07.2023 |
| Oppdatert dato | 16.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 49 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 27 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















