Fjordland Brimi Betasuppe 350 g

350 GRM

Dette tradisjonsretten fra Fjordland er utviklet i samarbeid med Arne Brimi og er en fyldig betasuppe med salt kjøtt, rotgrønnsaker og bygg fra Skjåk. Inneholder 40 % grønnsaker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8900
EPD-nummer: 6041016
GTIN: 07033330089004

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

222 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, gulrot*, 11 % norsk kjøtt av svineknoke (99 % svineknokekjøtt, vann, salt, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), stabilisator (difosfater, trifosfater), antioksidant (natriumerytorbat, natriumnitritt)), kålrot*, 9 % byggryn, sjalottløk*, poteter, sellerirot*, aroma, grønnsaksekstrakter, salt, maisstivelse, bestrålt krydder. *Totalt 40 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Gluten
Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 282 kJ/ 67 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 8,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Protein 3,40 g
Salt 0,95 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 8900
EPD-nummer 6041016
GTIN 07033330089004
GTIN2 07033330890013
GTIN3 07033331890012
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 37 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt