Fjordland Chilimac 330 g
330 GRM
En herlig krydret og (litt) hot chilirett med kjøttdeig, makaroni, ost, tomat, grillet paprika, mais og kidneybønner. 62 % grønnsaker.
Varenummer: 8855 | EPD-nummer: 5636550 | GTIN: 07033330088557
Varenummer: 8855
EPD-nummer: 5636550
GTIN: 07033330088557
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
35 % hakket tomat* (tomat, tomatjuice), 20 % makaroni (durumhvete, vann, egg), 8 % norsk kjøttdeig (grovkvernet storfekjøtt 18 % fett), 7 % grillet paprika*, 7 % ost, 6 % mais*, 6 % kidneybønner*, løk*, rapsolje, 2 % tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, hvitløk*, sukker, chili*, salt, bestrålt krydder. *Totalt 62 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 583 kJ/ 140 kcal |
Fett | 6,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,20 g |
Karbohydrat | 13,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,30 g |
Protein | 6,20 g |
Salt | 0,77 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8855 |
EPD-nummer | 5636550 |
GTIN | 07033330088557 |
GTIN2 | 07033330885514 |
GTIN3 | 07033331885513 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |