Fårikål 565g Fjordland
565 GRM
Fårikål er Norges nasjonalrett og den typiske høstfestmiddagen. Vår fårikål er laget med fårekjøtt og kål fra bønder på Vestlandet. Skikkelig fårikålmiddag klar til servering! Retten serveres med kokte poteter og inneholder 37 % grønnsaker. God middag!
Varenummer: 8687 | EPD-nummer: 4566527 | GTIN: 07033330086874
Varenummer: 8687
EPD-nummer: 4566527
GTIN: 07033330086874
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
242 produkter i databasen
Ingredienser
Fårikål (72 %): 52 % hodekål*, 36 % fårekjøtt, vann, maisstivelse, salt, bestrålt pepper. Poteter (28 %): poteter, salt.*Totalt 37% grønnsaker
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 302 kJ/ 72 kcal |
| Fett | 2,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 6,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 1,50 g |
| Protein | 5,70 g |
| Salt | 0,76 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 8687 |
| EPD-nummer | 4566527 |
| GTIN | 07033330086874 |
| GTIN2 | 7033330868715 |
| GTIN3 | 17033331868711 |
| Opprettet dato | 07.07.2023 |
| Oppdatert dato | 16.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 31 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















