Fjordland Havrelunsj Eple og kanel 150 g
150 GRM
Fjordland Havrelunsj er et nytt smakfullt mellommåltid m/skje fra Fjordland. Havrelunsj er en naturlig kilde til protein.
Varenummer: 8078 | EPD-nummer: 4414561 | GTIN: 07033330080780
Varenummer: 8078
EPD-nummer: 4414561
GTIN: 07033330080780
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
melk 4,5 % fett, 11 % kuttet havre (100 % fullkorn), sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. EPLESAUS (17 %): 60 % eple, vann, sukker*, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kanel, aroma * Totalt 4 % tilsatt sukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 474 kJ/ 113 kcal |
Fett | 4,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,80 g |
Protein | 3,70 g |
Salt | 0,24 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 8078 |
EPD-nummer | 4414561 |
GTIN | 07033330080780 |
GTIN2 | 07033330807813 |
GTIN3 | 07033331807812 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |