Fjordland Kjøttkaker m/gulrøtter liten porsjon 355 g

355,00 GRM

Et lite måltid med klassiske kjøttkaker i brun saus med poteter og gulrøtter som perfekt tilbehør.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8579
EPD-nummer: 2682987
GTIN: 07033330085587

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

135 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 55 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 45 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)). Gulrøtter* (28 %). Poteter (25 %): poteter, salt. * Totalt 28 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 330 kJ/ 79 kcal
Fett 3,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 7,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,90 g
Protein 3,30 g
Salt 0,64 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8579
EPD-nummer 2682987
GTIN 07033330085587
GTIN2 07033330857917
GTIN3 07033331857916
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 03.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 33 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 12 dager
Lagringsgrad