Fjordland Kjøttkaker med ertestuing 605 g

605 GRM

Alle elsker kjøttkaker! Fjordlands saftige kjøttkaker i brun saus serveres sammen med ertestuing og kokte poteter. God middag!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8663
EPD-nummer: 4342531
GTIN: 07033330086638

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

222 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 52 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), 48 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (27 %): 92 % grønne erter*, smør, salt, sukker, bestrålt krydder. Poteter (26 %): poteter, salt. * Totalt 25 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 512 kJ/ 122 kcal
Fett 5,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,60 g
Karbohydrat 11,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Protein 5,60 g
Salt 0,78 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8663
EPD-nummer 4342531
GTIN 07033330086638
GTIN2 07033330866315
GTIN3 07033331866314
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 18 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt