Fjordland Kokt Laks 500 g
500 GRM
Fjordland laksefilet med gulrotstaver, poteter og urtesaus. Like næringsrik som hjemmelaget. Inneholder ikke gluten.
Varenummer: 8599 | EPD-nummer: 2844017 | GTIN: 07033330085990
Varenummer: 8599
EPD-nummer: 2844017
GTIN: 07033330085990
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (32 %): poteter, salt. Laks (28 %): laks, salt. Urtesaus (20 %): vann, helmelk, fløte, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder fisk, skalldyr), salt, bestrålt krydder (inneholder bl.a. gressløk, persille, dill, paprika). Gulrøtter* (20 %). * Totalt 20 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 421 kJ/ 101 kcal |
Fett | 5,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 6,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 6,30 g |
Salt | 0,69 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8599 |
EPD-nummer | 2844017 |
GTIN | 07033330085990 |
GTIN2 | 07033330859911 |
GTIN3 | 07033331859910 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |