Fjordland Komle/raspeball 570 gram

570 GRM

Komle/raspeballer med salt kjøtt, vossakorv og kålrotstappe er en smakfull, tradisjonell, norsk matrett.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8893
EPD-nummer: 5968904
GTIN: 07033330088939

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

222 produkter i databasen

Ingredienser

Komle (35 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (19 %): 91 % vossakorv (65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), svinetarm), 9 % svinefett. Salt kjøtt (15 %): norsk fårekjøtt, vann, salt. *Totalt 22 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 641 kJ/ 153 kcal
Fett 8,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,90 g
Karbohydrat 12,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Protein 6,70 g
Salt 0,97 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8893
EPD-nummer 5968904
GTIN 07033330088939
GTIN2 07033330889314
GTIN3 07033331889313
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 33 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 12 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt