Fjordland KOS Riskrem m/jordbærsaus 135 g
135 GRM
Tradisjonsrik riskrem med ekte kremfløte, servert med fyldig smaksrik jordbærsaus
Varenummer: 6624 | EPD-nummer: 5344635 | GTIN: 07033330066241
Varenummer: 6624
EPD-nummer: 5344635
GTIN: 07033330066241
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: KOS
3 produkter i databasen
Ingredienser
helmelk, 12 % ris, fløte, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. 18 % jordbærsaus (63 % jordbær, sukker*, vann, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat)) * Totalt 9 % tilsatt sukker
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 594 kJ/ 141 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 2,80 g |
Salt | 0,21 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 6624 |
EPD-nummer | 5344635 |
GTIN | 07033330066241 |
GTIN2 | 07033330662412 |
GTIN3 | 07033331662411 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |