Fjordland Laks og pasta m/urtesaus i skål 350 g
350 GRM
Fjordlands laks og pastasløyfer i skål med en frisk saus av créme fraîche, urter og deilige grønnsaker. Rik på Omega3. Gaffel følger med.
Varenummer: 8634 | EPD-nummer: 4083879 | GTIN: 07033330086348
Varenummer: 8634
EPD-nummer: 4083879
GTIN: 07033330086348
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
34 % pasta (durumhvete, egg), 16 % norsk laks, helmelk, fløte, vann, gulrot*, 4 % crème fraîche, erter*, purreløk*, ost, aroma, modifisert maisstivelse, salt, gelatin fra storfe, sitronjuicekonsentrat, bestrålt krydder, basilikum. * Totalt 13 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 665 kJ/ 159 kcal |
Fett | 8,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 12,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 7,10 g |
Salt | 0,63 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8634 |
EPD-nummer | 4083879 |
GTIN | 07033330086348 |
GTIN2 | 07033330863413 |
GTIN3 | 17033331863419 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |