Fjordland Lammefrikassé m/poteter 520 g
520 GRM
En frisk og kremet lammefrikassé med poteter, gulrot, kålrot og purreløk.
Varenummer: 8484 | EPD-nummer: 4002440 | GTIN: 07033330084849
Varenummer: 8484
EPD-nummer: 4002440
GTIN: 07033330084849
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Lammefrikassé (69 %): 75 % saus med grønnsaker (vann, kålrot*, gulrot*, fløte, helmelk, purreløk*, løk*, aroma (inneholder gluten), modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder), 25 % norsk lammekjøtt. Poteter (31 %): poteter, salt. *Totalt 25 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 408 kJ/ 98 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 7,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,82 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8484 |
EPD-nummer | 4002440 |
GTIN | 07033330084849 |
GTIN2 | 07033330848410 |
GTIN3 | 07033331848419 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |