Fjordland Medisterkaker med Surkål og Poteter 540g

540 GRM

Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8810
EPD-nummer: 5342522
GTIN: 07033330088106

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

242 produkter i databasen

Ingredienser

Medisterkaker i brun saus (43 %): 48 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, muskat, pepper, kardemomme), vann, hvetemel, rapsolje, salt, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, brunet sukker, bestrålt krydder. Poteter (29 %).Surkål (28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel).Totalt 21 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 362 kJ/ 86 kcal
Fett 4,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 9,40 g
hvorav
- Sukkerarter 3,70 g
Kostfiber 1,10 g
Protein 3,10 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8810
EPD-nummer 5342522
GTIN 07033330088106
GTIN2 7033330881011
GTIN3 7033331881010
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 16.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 33 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 18 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt