Fjordland Medisterkaker m/surkål 540 g (erstatter 8387)
540 GRM
Favoritten Medisterkaker relanseres nå med fyldigere smak på sausen, som selvsagt er laget fra bunnen av.
Varenummer: 8810 | EPD-nummer: 5342522 | GTIN: 07033330088106
Varenummer: 8810
EPD-nummer: 5342522
GTIN: 07033330088106
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Medisterkaker i brun saus (42 %): 52 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 48 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (30 %): poteter, salt. Surkål (28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). * Totalt 21 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 359 kJ/ 86 kcal |
Fett | 3,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 9,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,70 g |
Protein | 3,10 g |
Salt | 0,86 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8810 |
EPD-nummer | 5342522 |
GTIN | 07033330088106 |
GTIN2 | 07033330881011 |
GTIN3 | 07033331881010 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |