Fjordland Oksekjøtt i saus 580 g
580 GRM
Smakfull rett av oksekjøtt i saus med ertestuing og poteter.
Varenummer: 8580 | EPD-nummer: 2686996 | GTIN: 07033330085808
Varenummer: 8580
EPD-nummer: 2686996
GTIN: 07033330085808
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. Poteter (28 %): poteter, salt. Tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 20 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 460 kJ/ 109 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 12,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,90 g |
Protein | 7,60 g |
Salt | 0,58 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8580 |
EPD-nummer | 2686996 |
GTIN | 07033330085808 |
GTIN2 | 07033330858013 |
GTIN3 | 07033331858012 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |