Fjordland Pasta med Ost- og Skinkesaus i skål 350g

350 GRM

Fjordland Pasta med Ost- og Skinkesaus Dette er en mild og smakfull pastarett med urter og strimlet skinke. Nyt et velsmakende pastamåltid på få minutter! Ordentlig mat. Raskt enkelt og veldig smakfullt!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8582
EPD-nummer: 2691921
GTIN: 07033330085822

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

242 produkter i databasen

Ingredienser

34 % pasta (vann, durumhvete, eggehvite), fløte, helmelk, 13 % skinke (84 % norsk svinekjøtt, vann, salt, stabilisator (difosfater, trifosfater), eddik), 9 % ost, modifisert maisstivelse, melkeprotein, gelatin fra storfe, buljong (salt, aroma, dekstrose, purreekstrakt), bestrålt krydder (bl.a. chili).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 751 kJ/ 180 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,30 g
Karbohydrat 14,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,40 g
Kostfiber 0,40 g
Protein 8,30 g
Salt 0,88 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8582
EPD-nummer 2691921
GTIN 07033330085822
GTIN2 7033330858211
GTIN3 27033331858214
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 16.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 32 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 17 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt