Fjordland Skål Pasta med kjøttsaus 350 g

350 GRM

Pasta med norsk storfekjøttdeig og rød saus av most tomat, løk og paprika. Retten inneholder hele 51 % grønnsaker. Produktet er merket med Norsk kjøttråvare. Serien I SKÅL kommer også med nytt design og har kuttet engangsgaffel for å spare plast og miljø.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8830
EPD-nummer: 5438627
GTIN: 07033330088304

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

222 produkter i databasen

Ingredienser

31 % hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), 30 % pasta (durumhvete, vann, egg), 10 % norsk kjøttdeig (grovkvernet storfekjøtt 18 % fett, rapsolje), gulrot*, 4 % løk*, persillerot*, paprika*, fløtepulver, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, olivenolje, salt, hvitløk*, sukker, chili*, bestrålt krydder (bl.a. oregano). * Totalt 51 % grønnsaker.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 542 kJ/ 129 kcal
Fett 5,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 15,20 g
hvorav
- Sukkerarter 4,00 g
Protein 5,40 g
Salt 0,66 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8830
EPD-nummer 5438627
GTIN 07033330088304
GTIN2 07033330883015
GTIN3 17033331883011
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 70 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt