Fjordland Torsk m/purreløksaus 550 g
550 GRM
Fjordland Torsk har en smakfull purreløkssuas, poteter og gulrøtter.
Varenummer: 8736 | EPD-nummer: 4936787 | GTIN: 07033330087369
Varenummer: 8736
EPD-nummer: 4936787
GTIN: 07033330087369
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløksaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % norsk torsk. Poteter (29 %). Gulrøtter* (18 %). *Totalt 31 % grønnsaker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 298 kJ/ 71 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 6,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Protein | 5,60 g |
Salt | 0,69 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 8736 |
EPD-nummer | 4936787 |
GTIN | 07033330087369 |
GTIN2 | 07033330873610 |
GTIN3 | 07033331873619 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 28 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 7 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |