KOS Crème Brûlée 2x133 g
266 GRM
Crème brûlée er en klassisk, kremet dessert med smak av vanilje og fløte som serveres på restauranter over hele verden. Ordet crème brûlée er fransk og betyr brent krem. Med KOS Crème Brûlée kan du servere favorittdesserten hjemme.
Varenummer: 3714 | EPD-nummer: 2371847 | GTIN: 07033330037142
Varenummer: 3714
EPD-nummer: 2371847
GTIN: 07033330037142
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
Crème Brûlée (98%): helmelk, proteinredusert skummetmelk, kremfløte, sukker, modifisert stivelse, stabilisator (karragenan), aromaer, fargestoff (karotener). Pose (2%): Sukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 631 kJ/ 150 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 18,00 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 3714 |
EPD-nummer | 2371847 |
GTIN | 07033330037142 |
GTIN2 | 07033330371413 |
GTIN3 | 17033331371419 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 70 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |