KOS Jordbærsaus 250 g

250 GRM

KOS Jordbærsaus er en dessertsaus som er perfekt som tilbehør til for eksempel riskrem eller ulike puddinger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5263
EPD-nummer: 4084273
GTIN: 07033330052633

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

222 produkter i databasen

Ingredienser

40 % jordbær, sukker, vann, surhetsregulerende middel (sitronsyre), stabilisator (pektin, kalsiumfosfat, johannesbrødkjernemel), modifisert maisstivelse, konsistensmiddel (guarkjernemel).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 646 kJ/ 152 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,01 g
Karbohydrat 35,70 g
hvorav
- Sukkerarter 33,10 g
Protein 0,20 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferdigdesserter
Varenummer 5263
EPD-nummer 4084273
GTIN 07033330052633
GTIN2 07033330526318
GTIN3 17033331526314
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 33 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 12 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt