KOS Jordbærsaus 250 g
250 GRM
KOS Jordbærsaus er en dessertsaus som er perfekt som tilbehør til for eksempel riskrem eller ulike puddinger.
Varenummer: 5263 | EPD-nummer: 4084273 | GTIN: 07033330052633
Varenummer: 5263
EPD-nummer: 4084273
GTIN: 07033330052633
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
40 % jordbær, sukker, vann, surhetsregulerende middel (sitronsyre), stabilisator (pektin, kalsiumfosfat, johannesbrødkjernemel), modifisert maisstivelse, konsistensmiddel (guarkjernemel).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 646 kJ/ 152 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 35,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,10 g |
Protein | 0,20 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 5263 |
EPD-nummer | 4084273 |
GTIN | 07033330052633 |
GTIN2 | 07033330526318 |
GTIN3 | 17033331526314 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |