Nyt Norge

Karamellpudding med Karamellsaus 2pk 300g Fjordland Kos

300 GRM

KOS Karamellpudding er en tradisjonell dessert med kraftig karamellsaus og mye smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3664
EPD-nummer: 330399
GTIN: 07033330036640

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: KOS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

helmelk, proteinredusert skummetmelk, sukker, karamellisert sukkersirup, kremfløte, vann, gelatin (storfe), stabilisator (pektiner, xantangummi, agar), modifisert stivelse, aromaer, fargestoff (karotener).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 490 kJ/ 116 kcal
Fett 2,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,70 g
Karbohydrat 20,00 g
hvorav
- Sukkerarter 19,00 g
Protein 2,70 g
Salt 0,08 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferdigdesserter
Varenummer 3664
EPD-nummer 330399
GTIN 07033330036640
GTIN2 7033330366419
GTIN3 17033331366415
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 16.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 98 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 34 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt