KOS Karamellpudding 2x150 g
300 GRM
KOS Karamellpudding er smakfull karamellpudding med karamellsaus.
Varenummer: 3664 | EPD-nummer: 330399 | GTIN: 07033330036640
Varenummer: 3664
EPD-nummer: 330399
GTIN: 07033330036640
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
helmelk, proteinredusert skummetmelk, sukker, karamellisert sukkersirup, kremfløte, vann, gelatin (storfe), stabilisator (pektiner, xantangummi, agar), modifisert stivelse, aromaer, fargestoff (karotener).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 490 kJ/ 116 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 19,00 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 3664 |
EPD-nummer | 330399 |
GTIN | 07033330036640 |
GTIN2 | 07033330366419 |
GTIN3 | 17033331366415 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 33 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 12 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |