KOS Riskrem 675 g
675 GRM
KOS Riskrem er en smakfull dessert - fersk og klar til servering.
Varenummer: 5264 | EPD-nummer: 4082616 | GTIN: 07033330052640
Varenummer: 5264
EPD-nummer: 4082616
GTIN: 07033330052640
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
helmelk, 12 % ris, 10 % kremfløte, sukker*, proteinredusert skummetmelk, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektiner, karragenan), aroma, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 580 kJ/ 138 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,70 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,24 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 5264 |
EPD-nummer | 4082616 |
GTIN | 07033330052640 |
GTIN2 | 07033330526417 |
GTIN3 | 07033331526416 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 49 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |