Kos Riskrem med Jordbærsaus 135g

0.135 KGM

KOS Riskrem er en tradisjonsrik dessert basert på risgrøt tilsatt kremfløte med deilig vaniljesmak. Ferdig servert med en frisk og sødmefylt jordbærsaus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6624
EPD-nummer: 5344635
GTIN: 07033330066241

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: KOS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

RISKREM (81 %): helmelk, 12 % ris, kremfløte, sukker*, proteinredusert skummetmelk, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektiner, karragenan), aroma, salt. JORDBÆRSAUS (19 %): 63 % jordbær, sukker*, vann, modifisert maisstivelse, stabilisator (pektiner), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat). *Totalt 9 % tilsatt sukker.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 594 kJ/ 141 kcal
Fett 5,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,20 g
Karbohydrat 21,00 g
hvorav
- Sukkerarter 12,00 g
Protein 2,80 g
Salt 0,21 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferdigdesserter
Varenummer 6624
EPD-nummer 5344635
GTIN 07033330066241
GTIN2 7033330662412
GTIN3 7033331662411
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 16.10.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt