KOS Sjokoladepudding uten sukker 190 g
190 GRM
KOS Sjokoladepudding uten tilsatt sukker er en ny vri på den klassiske desserten med fyldig sjokoladesmak og en god vaniljesaus. Desserten er produsert i Brumunddal og er NYT Norge-merket.
Varenummer: 8904 | EPD-nummer: 6035372 | GTIN: 07033330089042
Varenummer: 8904
EPD-nummer: 6035372
GTIN: 07033330089042
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
helmelk, proteinredusert skummetmelk, kremfløte, 1 % kakao, modifisert stivelse, gelatin (storfe), stabilisator (pektiner, guarkjernemel, agar), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), aromaer, søtstoff (acesulfam K, aspartam), fargestoff (karotener)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 358 kJ/ 86 kcal |
Fett | 4,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,30 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,11 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 8904 |
EPD-nummer | 6035372 |
GTIN | 07033330089042 |
GTIN2 | 07033330890419 |
GTIN3 | 07033331890418 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 37 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |