Yoplait Yoghurt Double 0% Vanilje 180 g
180 GRM
Yoplait Double 0% med ekte vanilje i singelbeger har 0 % tilsatt sukker, 0 % fett og er en kilde til protein og fiber. Yoghurten er laget på fransk oppskrift med norsk melk fra Gudbrandsdalen.
Varenummer: 8905 | EPD-nummer: 6035885 | GTIN: 07033330089059
Varenummer: 8905
EPD-nummer: 6035885
GTIN: 07033330089059
PRODUSENT: Fjordland
VAREMERKE: Fjordland
222 produkter i databasen
Ingredienser
skummet melk, skummetmelkpulver, fiber (oligofruktose), gelatin, vaniljeekstrakt, sitronjuice*, fortykningsmiddel (acetylert distivelsesadipat, johannesbrødkjernemel), tistel- og sitron*, naturlige aromaer, søtstoff (acesulfam K, sukralose), vaniljefrø,yoghurtkultur* fra konsentrat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 176 kJ/ 41 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,50 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,12 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
Varenummer | 8905 |
EPD-nummer | 6035885 |
GTIN | 07033330089059 |
GTIN2 | 07033330890518 |
GTIN3 | 07033331890517 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |