Gaea Grillet Rød Paprika 290g
Paprika grillet på åpne flammer og deretter skrellet. Velegnet til salater og stuffing eller sammen med ost og brød.
Varenummer: 124816 | EPD-nummer: 5928049 | GTIN: 05201671804378
Varenummer: 124816
EPD-nummer: 5928049
GTIN: 05201671804378
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: GAEA
VAREMERKE: Gaea
15 produkter i databasen
Ingredienser
Florina paprika, vann, havsalt, sukker, vineddik, druemost
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 44 kJ/ 10 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Protein | 0,60 g |
| Salt | 3,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Hellas |
| Opphavsland | Hellas |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 124816 |
| EPD-nummer | 5928049 |
| GTIN | 05201671804378 |
| GTIN2 | 15201671804375 |
| GTIN3 | 07036340057414 |
| Opprettet dato | 15.07.2025 |
| Oppdatert dato | 29.07.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 35 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















