
IGP SPARTA EXV OLIVENOLJE 500ml
500ml
Produsert i Laconia-området, Peloponnes. Koroneki- og Athimoeliaoliven.
Varenummer: 2255 | EPD-nummer: 1915545 | GTIN: 05201671800202
Varenummer: 2255
EPD-nummer: 1915545
GTIN: 05201671800202

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: GAEA
VAREMERKE: Gaea
12 produkter i databasen
Ingredienser
Ekstra Virgin Olivenolje 100%
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 3 700 kJ/ 900 kcal |
Fett | 100,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Hellas |
Opphavsland | Hellas |
Varegruppe | |
Varenummer | 2255 |
EPD-nummer | 1915545 |
GTIN | 05201671800202 |
GTIN2 | 7036340019504 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.02.2018 |
Oppdatert dato | 25.03.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |