

Organic Olives Pitted Kalamata
150 g
Økologiske kalamataoliven uten sten, i 150g pose. Uten lake, og klare til å nytes rett fra posen, som tilbehør, eller i en salat. Delikat og praktisk forpakning.
Varenummer: 122857 | EPD-nummer: 4956561 | GTIN: 05201671803609
Varenummer: 122857
EPD-nummer: 4956561
GTIN: 05201671803609

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: GAEA
VAREMERKE: Gaea
12 produkter i databasen
Ingredienser
Kalamataoliven uten sten (93%)*, salt, eddik*, extra virgin olivenolje* * Produkt fra økologisk landbruk
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 945 kJ/ 226 kcal |
Fett | 22,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 3,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 4,60 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Hellas |
Opphavsland | Hellas |
Varegruppe | Oliven |
Varenummer | 122857 |
EPD-nummer | 4956561 |
GTIN | 05201671803609 |
GTIN2 | 7036340042656 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2018 |
Oppdatert dato | 19.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 35 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |