Go-Tan Chilipaste Sambal Oelek 6x100g
Et titalls ulike chilier mortet sammen, til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.
Varenummer: 2166 | EPD-nummer: 1394600 | GTIN: 08710605010237
Varenummer: 2166
EPD-nummer: 1394600
GTIN: 08710605010237
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: Go-Tan
20 produkter i databasen
Ingredienser
84,4% rød chillipepper, salt, syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 108 kJ/ 26 kcal |
| Fett | 0,25 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 3,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,60 g |
| Kostfiber | 3,80 g |
| Protein | 1,50 g |
| Salt | 14,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2166 |
| EPD-nummer | 1394600 |
| GTIN | 08710605010237 |
| GTIN2 | 08710605010183 |
| GTIN3 | 07036340027462 |
| Opprettet dato | 09.07.2025 |
| Oppdatert dato | 15.07.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Andre dippsauser/smakssauser/smakstilsatte toppinger/smakstilsatt påsmøring/marinader (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















