Korean BBQ-Sauce 6 L

6 L

Korean BBQ, Korean Taco og Kimchi trenger en saus som passer inn i deres cuisine. Her får man løsningen: Korean BBQ-smak mikset med de tradisjonelle og nye smakene gir stor suksess hos gjestene

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 122898
EPD-nummer: 4962833
GTIN: 08710605020762

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: GO-TAN

VAREMERKE: GO-TAN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

22 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, sukker, rød chillipepper, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt, alkohol), modifisert maisstivelse, eddik, salt, sesamolje, riseddik, sorte bønner (soya), ingefær, naturlig aroma, urter og krydder, hvitløk, sukkersirup, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), matsyre (syre, sitronsyre), farge (ammoniak-karamell, sulfitt), fortykningsmiddel (xanthangummi), fargemel, sitronskallgranulat.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 973 kJ/ 222 kcal
Fett 1,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 51,10 g
hvorav
- Sukkerarter 47,00 g
Protein 1,10 g
Salt 2,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe Dipsauser, krydder, strø eller marinader
Varenummer 122898
EPD-nummer 4962833
GTIN 08710605020762
GTIN2 7036340042731
GTIN3
Opprettet dato 28.05.2018
Oppdatert dato 28.05.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 7 grader (C)
Temperatur, max. 21 grader (C)
Holdbarhet, total 546 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad