OYSTER GARLIC WOKSAUS 1L
Laget av fermenterte østers som er filtrert og tilsatt soya og hvitløk. Smaken er mild og passe søt/salt uten fremtredende østerssmak som ofte kan oppstå. Hvitløkssmaken er av karakter "ekte hvitløk" som utvikler seg når du woker på høy temperatur.
Varenummer: 121823 | EPD-nummer: 4339834 | GTIN: 08710605020649
Varenummer: 121823
EPD-nummer: 4339834
GTIN: 08710605020649
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: GO-TAN
22 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sukker, salt, modifisert maisstivelse, østersekstrakt 1,6% (bløtdyr), farge (ammoniakk karamell), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), surhetsregulerende middel (eddiksyre), hvitløk 0,5%, konserveringsmidler (kalium sorbate, natriumbenzoat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Ja |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 228 kJ/ 55 kcal |
Fett | 0,10 g (Mindre enn) |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,06 g (Mindre enn) |
Karbohydrat | 13,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,40 g |
Protein | 0,40 g |
Salt | 5,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 121823 |
EPD-nummer | 4339834 |
GTIN | 08710605020649 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.09.2015 |
Oppdatert dato | 15.12.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 7 grader (C) |
Temperatur, max. | 21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 546 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |