OYSTER GARLIC WOKSAUS 1L

Laget av fermenterte østers som er filtrert og tilsatt soya og hvitløk. Smaken er mild og passe søt/salt uten fremtredende østerssmak som ofte kan oppstå. Hvitløkssmaken er av karakter "ekte hvitløk" som utvikler seg når du woker på høy temperatur.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 121823
EPD-nummer: 4339834
GTIN: 08710605020649

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: GO-TAN

VAREMERKE: GO-TAN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

22 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, sukker, salt, modifisert maisstivelse, østersekstrakt 1,6% (bløtdyr), farge (ammoniakk karamell), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), surhetsregulerende middel (eddiksyre), hvitløk 0,5%, konserveringsmidler (kalium sorbate, natriumbenzoat).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 228 kJ/ 55 kcal
Fett 0,10 g (Mindre enn)
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,06 g (Mindre enn)
Karbohydrat 13,20 g
hvorav
- Sukkerarter 5,40 g
Protein 0,40 g
Salt 5,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe
Varenummer 121823
EPD-nummer 4339834
GTIN 08710605020649
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 11.09.2015
Oppdatert dato 15.12.2015

Oppbevaring

Temperatur, min 7 grader (C)
Temperatur, max. 21 grader (C)
Holdbarhet, total 546 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad