OYSTERSAUCE 1L

1 LTR

Østerssaus gir en velsmakende og autentisk smak til asiatiske retter. Dette gjør sausen til et ideelt valg til smakssetting av kjøtt og grønnsaker. Den brukes ofte i nuddelretter, men kan også brukes som en topping for andre retter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 120591
EPD-nummer: 2652857
GTIN: 08710605021257

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: GO-TAN

VAREMERKE: GO-TAN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

22 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, sukker, salt, østersekstrakt, (bløtdyr)(blåskjellekstrakt),  salt, 1,4% østersekstrakt (bløtdyr), vann, tapiokastivelse, maisstivelse, fargestoffer (karamell), naturlig smak, syre (sitronsyre), fortykningsmiddel (xantangummi).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 466 kJ/ 110 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 27,00 g
hvorav
- Sukkerarter 23,00 g
Protein 0,43 g
Salt 12,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe
Varenummer 120591
EPD-nummer 2652857
GTIN 08710605021257
GTIN2 08710605621259
GTIN3 07036340025833
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 25.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 7 grader (C)
Temperatur, max. 21 grader (C)
Holdbarhet, total 546 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad