SAMBAL OELEK 1KG
1000 GRM
Et titalls chilier mortet sammen. Serveres til alle indonesiske retter.
Varenummer: 121637 | EPD-nummer: 4262036 | GTIN: 08710605010589
Varenummer: 121637
EPD-nummer: 4262036
GTIN: 08710605010589
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: Go-Tan
20 produkter i databasen
Ingredienser
Rød chili pepper (52%), vann, salt (9.4%), modifisert maisstivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 180 kJ/ 43 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 7,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,40 g |
| Protein | 1,50 g |
| Salt | 9,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 121637 |
| EPD-nummer | 4262036 |
| GTIN | 08710605010589 |
| GTIN2 | 08710605610581 |
| GTIN3 | 07036340032497 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 7 grader (C) |
| Temperatur, max. | 7 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 728 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















