SOYASAUS PREMIUM 1LITER
1 LTR
Premium soyasaus til sushi og dip. Laget av rene råvarer, medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignede ettersmak.
Varenummer: 120624 | EPD-nummer: 2682623 | GTIN: 08710605026290
Varenummer: 120624
EPD-nummer: 2682623
GTIN: 08710605026290
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: GO-TAN
22 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, soyabønner 18%, ristet hvete, salt, alkohol
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 313 kJ/ 76 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 10,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,80 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 13,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 120624 |
EPD-nummer | 2682623 |
GTIN | 08710605026290 |
GTIN2 | 08710605626292 |
GTIN3 | 07036340025697 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 7 grader (C) |
Temperatur, max. | 21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 728 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |