SRIRACHASAUS 215ML
215 MLT
Sriracha har sitt navn etter havnebyen i Thailand. USA´s NO 1 asiatisk chilisaus. Lages av fersk chili, fersk hvitløk og eddik.
Varenummer: 121259 | EPD-nummer: 4063061 | GTIN: 08710605030051
Varenummer: 121259
EPD-nummer: 4063061
GTIN: 08710605030051
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: GO-TAN
22 produkter i databasen
Ingredienser
Rød chillipepper 52%, sukker, hvitløk, salt, smaksforsterker (mononatriumglutamat), surhetsregulerende midler (eddiksyre, sitronsyre), vann, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 375 kJ/ 89 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 15,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,00 g |
Protein | 3,10 g |
Salt | 9,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 121259 |
EPD-nummer | 4063061 |
GTIN | 08710605030051 |
GTIN2 | 08710605630060 |
GTIN3 | 07036340030356 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 7 grader (C) |
Temperatur, max. | 21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |