SRIRACHASAUS 215ML

215 MLT

Sriracha har sitt navn etter havnebyen i Thailand. USA´s NO 1 asiatisk chilisaus. Lages av fersk chili, fersk hvitløk og eddik.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 121259
EPD-nummer: 4063061
GTIN: 08710605030051

PRODUSENT: GO-TAN

VAREMERKE: GO-TAN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

22 produkter i databasen

Ingredienser

Rød chillipepper 52%, sukker, hvitløk, salt, smaksforsterker (mononatriumglutamat), surhetsregulerende midler (eddiksyre, sitronsyre), vann, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 375 kJ/ 89 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 15,90 g
hvorav
- Sukkerarter 14,00 g
Protein 3,10 g
Salt 9,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Nederland
Opphavsland Nederland
Varegruppe
Varenummer 121259
EPD-nummer 4063061
GTIN 08710605030051
GTIN2 08710605630060
GTIN3 07036340030356
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 31.01.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 7 grader (C)
Temperatur, max. 21 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt