WOKSAUS TERIYAKI 1l
1 LTR
Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, fungerer også ypperlig som marinade og tilsetning i sauer etc. Anbefales særlig som marinade.
Varenummer: 2193 | EPD-nummer: 1159847 | GTIN: 08710605020540
Varenummer: 2193
EPD-nummer: 1159847
GTIN: 08710605020540
PRODUSENT: GO-TAN
VAREMERKE: GO-TAN
22 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, soyasaus 18 % (vann, soyabønner, hvete, salt), sukker, matvin, modifisert maisstivelse, surhetsregulerende middel (natur eddik), gjærekstrakt, salt, løk, konserveringsmiddel (natrium benzoat, kalium sorbate), krydder, farve (ammoniakk karamell), hvitløk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 338 kJ/ 81 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 18,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,70 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 2,90 g |
Natrium | 1,17 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 2193 |
EPD-nummer | 1159847 |
GTIN | 08710605020540 |
GTIN2 | 08710605620542 |
GTIN3 | 07036340025734 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |