BACON U/SV I SKIVER 2KG
2500,0 GRM
Må stekes og er egnet til alt som man bruker bacon til. Kjølevare.
Varenummer: 3429 | EPD-nummer: 4290201 | GTIN: 02004342900002
Varenummer: 3429
EPD-nummer: 4290201
GTIN: 02004342900002
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
304 produkter i databasen
Ingredienser
Sideflesku/svor av svin (93 %), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250),antioksidant (Natriumaskorbat E301), stabilisator (Difosfat E450, TrifosfatE451, Polyfosfat E452), røykaroma. |
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 049 kJ/ 253 kcal |
| Fett | 21,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,30 g |
| - Enumettede fettsyrer | 9,20 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 3,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 15,20 g |
| Salt | 2,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3429 |
| EPD-nummer | 4290201 |
| GTIN | 02004342900002 |
| GTIN2 | 97058040342907 |
| GTIN3 | 97058041342906 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 07.08.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 60 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 20 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















