Nøkkelhullsmerking

BAGUETTSKINKE SKIVET 1KG

1000 GRM

Skåret i tynne delikate skiver og er mild på smak. Egner seg godt blant annet i baguetter, på smørbrød, i salater, i omeletter eller som en del av buffetbordet. Redusert saltinnhold.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3308
EPD-nummer: 4223814
GTIN: 07058040330802

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

INGREDIENSER: Sammensatte stykker av svinekjøtt (67%), vann, tapiokastivelse, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 413 kJ/ 99 kcal
Fett 3,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,30 g
- Enumettede fettsyrer 1,60 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 3,20 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 13,00 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3308
EPD-nummer 4223814
GTIN 07058040330802
GTIN2 17058040330809
GTIN3 27058040330806
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 29.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad