BRATWURST RØKT 80G

4,96

En smakgfull og grov bratwurst pølse av svin og storfe. Røkt med vår egen kryddermiks. Tilpasset storkjøkken. Vekt pr. pølse: 80 g.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1159
EPD-nummer: 6564926
GTIN: 97058040115907

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

282 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt (82%), vann, tapiokastivelse, svineprotein, salt, druesukker (mais), konserveringsmiddel (natriumnitritt E250, kaliumacetat E261, kaliumlaktat E326), stabilisator (difosfat E450, trifosfat E451), antioksidant (natriumaskorbat E301), hydrolysert vegetabilsk protein, krydder inkl. bukkehornkløver, hvitløk, krydderekstrakter, røkaroma. Importert naturtarm av får.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 147 kJ/ 274 kcal
Fett 23,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,80 g
Karbohydrat 3,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 13,50 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Svinekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 1159
EPD-nummer 6564926
GTIN 97058040115907
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.09.2024
Oppdatert dato 04.03.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet
Brick kode Svinepølser – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt