DANSK RIBBERULL SKIVET 500G
500 GRM
Smaktfullt kvalitetspålegg av norske råvarer.
Varenummer: 3323 | EPD-nummer: 4224416 | GTIN: 07058040332301
Varenummer: 3323
EPD-nummer: 4224416
GTIN: 07058040332301
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
301 produkter i databasen
Ingredienser
INGREDIENSER: Svinekjøtt (86%), vann, salt, konserveringsmiddel (E250,E261, E326), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451),antioksidant (E301), druesukker (mais), løk, krydder
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 755 kJ/ 180 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 6,30 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,10 g |
| Karbohydrat | 1,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 1,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3323 |
| EPD-nummer | 4224416 |
| GTIN | 07058040332301 |
| GTIN2 | 17058040332308 |
| GTIN3 | 27058040332305 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 42 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















