FARS LAMMEBOLLER 30g's lammeboller
5000 GRM
Kjøttboller av lam og svinekjøtt. Godt krydret med god smak av hvitløk. Norske råvarer. Passer godt sammen med spicy tomatsaus eller med bulgursalat og youghurtsaus.
Varenummer: 1590 | EPD-nummer: 1243047 | GTIN: 97058041159009
Varenummer: 1590
EPD-nummer: 1243047
GTIN: 97058041159009
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
269 produkter i databasen
Ingredienser
INGREDIENSER: Kjøttav lam og svin (78 %) (hvorav lam 41%), vann, tapiokastivelse, salt,storfeprotein, kostfiber, druesukker (mais), aroma, krydder, løk, hvitløk.Stekt i margarin (melk, soya). Måvarmebehandles før konsum.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 063 kJ/ 254 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,80 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1590 |
EPD-nummer | 1243047 |
GTIN | 97058041159009 |
GTIN2 | 97058042159008 |
GTIN3 | 97058042159008 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |