FARS OKSEKARBONADER
1000 GRM
Hjemmelaget preg med fars krydderblanding. Stekt i jernpanne.
Varenummer: 1564 | EPD-nummer: 914606 | GTIN: 97058045156400
Varenummer: 1564
EPD-nummer: 914606
GTIN: 97058045156400
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
: Storfekjøtt (67 %), vann, stivelse(potet), salt, fiber(sukkerrot), melkeprotein, hvitløk, løk, antioksidant (E331 trisodiumsitrat), pepper, maltodekstrin (mais), dekstrose, krydderekstrakt(cayenne, løk, pepper). Stekt i melange margarin(melkeprotein, laktose, soya)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 700 kJ/ 168 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 4,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1564 |
EPD-nummer | 914606 |
GTIN | 97058045156400 |
GTIN2 | 97058046156409 |
GTIN3 | 97058046156409 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |