FARS REINSDYRKARBONADER

1000 GRM

Kjøtt av reinsdyr og svin. Nydelige kaker med god smak av vilt. Smaker godt med rotmos og vårløk, lag gjerne en saus av karamell og geitost. Ellers alt som passer til vilt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1566
EPD-nummer: 143230
GTIN: 97058045156608

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt av svin og reinsdyr (74 %),hvorav reinsdyr (35,5 %), vann, salt, okseprotein, antioksidant (E306), potetfiber, druesukker, krydder, krydderekstrakt. Stekt i Melange margarin (melk, soya)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 851 kJ/ 204 kcal
Fett 13,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
- Enumettede fettsyrer 5,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 6,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Protein 15,00 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1566
EPD-nummer 143230
GTIN 97058045156608
GTIN2 97058046156607
GTIN3 97058046156607
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 14.09.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad