FISKEBASE KREMET X 2 2,5KG

En smakfull og fyldig base tilpasset et kresent restaurantmarked. Kokt på fiskekraft, løk, fløte, sitron, hvitvin med en touch parmesan. Perfekt som saus over fiskefileter, før gratinering og kan toppes med friske urter eller grønnsaker. klar til bruk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1036
EPD-nummer: 5820923
GTIN: 17058040103601

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

282 produkter i databasen

Ingredienser

Fløte (26%), melk, vann, gulrot, pastinakk, fennikel, løk, modifisert stivelse, vårløk, ost (Gran Biraghi (melk), fiskebuljong, 1,1% (naturlig aroma, maltodekstrin, salt, fiskepulver, krydder) salt, sitronskall, fiskekraft 0,5% (vann, konsentrert fiskefond, fiskepulver, salt, aroma (fisk), sukker, modifisert stivelse, løk, eddik, hvitløk, stabilisator; xanthangummi), sukker, konsentrert sitronjuice, hvitløkpurè (hvitløk, salt, konserveringsmiddel; melkesyre og sitronsyre), konsentrert hvitvin, krydder, urter

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 566 kJ/ 135 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,00 g
Karbohydrat 6,30 g
hvorav
- Sukkerarter 3,30 g
Protein 2,30 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1036
EPD-nummer 5820923
GTIN 17058040103601
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.09.2021
Oppdatert dato 28.09.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Kommer i praktiske sousvide-poser a 2,5 kg. Tåler tilberedning i ovn eller vannbad. Ha deretter over i en gryte og la fisken trekke på svak varme.