Nøkkelhullsmerking

KALKUNBRYST M/PEPPER SKIVET 500G

500 GRM

Smakfullt og magert kvalitetspålegg av kalkun, med en rand av pepper. Like godt i salaten som på brødskiven. Norske råvarer. Nøkkelhullsmerket og saltredusert.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3315
EPD-nummer: 4224432
GTIN: 07058040331502

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Kalkunfilet (79 %), vann, salt, fortykningsmiddel(E407, E415), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250,Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), antioksidant (Natriumaskorbat E301), stabilisator(Difosfat E450, Trifosfat E451), druesukker, pepper

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 416 kJ/ 98 kcal
Fett 1,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
- Enumettede fettsyrer 0,40 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 1,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 20,10 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3315
EPD-nummer 4224432
GTIN 07058040331502
GTIN2 17058040331509
GTIN3 27058040331506
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 20.10.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad