KALKUNBRYST SKIVET 500G
500 GRM
Smaktfullt og magert kvalitetspålegg av kalkun, laget av norske råvarer. Egner seg godt både i salaten og på brødskiven. Nøkkelhullsmerket.
Varenummer: 3320 | EPD-nummer: 4225140 | GTIN: 07058040332004
Varenummer: 3320
EPD-nummer: 4225140
GTIN: 07058040332004
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
269 produkter i databasen
Ingredienser
Sammensatte stykker av kalkunkjøtt (81%), vann, salt, fortykningsmiddel (Karragenan E407, Xanthangummi E415), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), antioksidant (Natriumaskorbat E301), druesukker (mais)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 416 kJ/ 99 kcal |
Fett | 1,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3320 |
EPD-nummer | 4225140 |
GTIN | 07058040332004 |
GTIN2 | 17058040332001 |
GTIN3 | 27058040332008 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |